Videoclip maken

Vrijblijvend aanvragen

Er is geen mooiere manier om jullie vrijgezellenfeest vast te leggen!

  • Vanaf 29,95 per persoon incl. btw
  • incl. je eigen videoclip
  • Vanaf 10 personen
  • 2,5 tot 3 uur

Wat mag je verwachten van de workshop?

Een paar uur met je groep onbevangen lachen, mooie herinneringen ophalen en dat laagdrempelig gaan vastleggen op video! Samen met je professionele workshopleider (die tevens prettig gestoord is) kiezen jullie eerst je favoriete muziek uit. Vervolgens zoeken we een paar toffe film locaties uit en verdelen we stukjes van het lied, wat jij en je mede feestvierders gaan uitbeelden/playbacken/dansen. Dat dit altijd voor grote hilariteit gaat zorgen is een feit!

Praktische informatie

Je begint in café Het Vliegende Paard na een korte introductie met de eerste ideeën voor jullie videoclip te bedenken. Eventueel onder het genot van een hapje en een drankje. In het begin misschien een beetje onwennig, maar je zult merken dat jullie al heel snel de smaak te pakken gaan krijgen. Na het samenstellen van jullie unieke (te) gekke draaiboek starten we snel met het filmen! Dat mag binnen, in het monumentale pand van Het Vliegende Paard, maar Zwolle biedt nog veel meer mooie locaties. Wat dacht je van de oude stadsmuur, de markt of bovenop de Peperbus toren?!

Deze unieke beelden worden gemonteerd tot een professionele videoclip die je perfect op de bruiloft kunt laten zien. En altijd als dierbare herinnering kunt terug kijken. Er is geen mooiere manier om jullie vrijgezellenfeest vast te leggen! #Genieten

En wist je al dat je ook kunt nagenieten van jullie dag met een drankarrangement of buffet op onze toplocatie?