Pubquiz uitje

In verschillende teams strijden de deelnemers tegen elkaar om de hoofdprijs. Samen overleggen, discussiëren en lachen over de juiste antwoorden. Een vermakelijk uitje met gezonde porties teambuilding en amusement.

  • vanaf 9,95 per persoon
  • Groepskortingen voor groepen groter dan 20 personen
  • Vanaf 8 personen
  • twee uur

Vrijblijvend aanvragen Contact opnemen

Algemene informatie

De pubquiz is een ideale activiteit voor groepen die een gezellig indoor uitje willen. Gedurende ongeveer anderhalf uur wordt uw groep door de quizmaster vermaakt met verschillende quizrondes. Het gaat om algemene kennis, dus de vragen kunnen over allerlei thema's gaan!

De deelnemers spelen de quiz in teams van vier á vijf personen. Binnen het team moet er overlegd worden over de goede antwoorden. Aan het eind van de pubquiz word het team met de meeste punten als winnaar uitgeroepen.

Quizzen in allerlei soorten en maten

Onze standaard quiz bestaat uit vragen van allerlei verschillende categorieën, maar wij bieden quizzen in alle soorten en maten. Een sportquiz voor de mannen of een showbizzquiz voor de vrouwen. Alles is mogelijk!

Duur van de quiz

Onze quizzen duren gemiddeld ongeveer twee uur. Hierbij rekenen wij ook een kwartier voor het ontvangst vooraf en eventueel een kwartier uitloop na de quiz. Als u dat wilt kunnen wij de lengte van de quiz ook afstemmen op uw wensen.

De quiz bestaat normaal gesproken uit zes rondes. Na de derde ronde is er een pauze van een kwartier. De quiz bestaat uit drie verschillende soorten rondes: algemene kennis, muziek en foto.

Wil u een eigen ronde meenemen over bijvoorbeeld de bruidegom of over uw bedrijf? Dat kan uiteraard. U kunt dit aangeven bij het contact met ons.

Uw groep in teams

De pubquiz spelen wij normaal gesproken in teams van ongeveer 4 á 5 personen. Ideaal dus voor een kennismaking of een teambuilding. Desgewenst kunnen wij voor u de groep opdelen in teams.

Kleine groepen (<15)

Voor groepen kleiner dan 15 personen geldt een minimum groepsprijs van €145,-De pubquiz wordt georganiseerd in samenwerking met [**PubQuizZwolle.nl**](http://PubQuizZwolle.nl)