Masterchef in Zwolle

Vrijblijvend aanvragen

De spannendste smaaksensatie van Zwolle. Ga de strijd aan in de citygame en kook daarna de mooiste gerechten!

  • 85,- per persoon (incl. drankjes en een drie gangen diner)
  • Vanaf 10 personen
  • ongeveer 5 uur
Wat mag je verwachten van de workshop?

Een stevige strijd als hoofdingrediënt. Jullie gaan in teams in de binnenstad van Zwolle op zoek naar aanwijzingen met behulp van een GPS. Door het oplossen van cryptische omschrijvingen en het ontcijferen van puzzels, weten jullie precies welke ingrediënten jullie moeten kiezen uit de kist. Maar, waar is jullie kist eigenlijk verstopt?

Praktische informatie

In deze workshop van vijf uur spelen jullie eerst de citygame om vervolgens met de resultaten daarvan de keuken in te duiken en daar verder te strijden om wie de mooiste voor-, hoofd- en nagerechten maakt. Secuur, snel, prachtige presentatie en smaaksensatie staan op jullie boodschappenlijstje voor de winst. Niet gewonnen? Maak je dan geen zorgen: tijdens deze workshop mag iedereen alles proeven.

Een welkomstdrankje wordt door ons ingeschonken en daarna mag je lekker zelf pakken. Je hebt de keuze uit koffie of thee, bier, fris of wijn. Allemaal bij de prijs inbegrepen. Heb je bepaalde dieetwensen? Dan passen we de workshop op jouw wensen aan. Gewoon zoals je van ons gewend bent. Een kookworkshop was nog nooit zo spannend.

Het kan allemaal bij GroepsUitjesZwolle: uniek, compleet en altijd voordelig.