Familie- en vriendenuitjes in Zwolle

Het prachtige Zwolle in Overijssel is de nummer één plek voor jullie vrienden- of familie-uitje. Van een Bourgondische Stadswandeling, tot een workshop Model Tekenen, een Pubquiz of workshop Cocktails Maken. Staat de jaarlijkse familiedag weer voor de deur? Of is het weer tijd voor dat gezellige vriendenuitje? Wij hebben voor elk familie- en vriendenuitje in Zwolle de juiste invulling. En daar betaal je geen cent teveel voor. Bij GroepsUitjesZwolle creëren we speciaal voor jou en je vrienden of familie een altijd voordelig Uitje. Een unieke activiteit of een uitgebreid familie- of vriendenuitje met buffet, borrelhapjes en/of drankjes? Het complete vrienden- of familie-uitje vind je bij GroepsUitjesZwolle.

Bekijk onze familie- en vriendenuitjes

Voor elke familie of vriendengroep het juiste Uitje

Jullie familiedag komt er weer aan en jij bent dit jaar aangewezen om een gaaf familie-uitje in Zwolle te organiseren. Weet je nou niet goed wat je tijdens jullie familie-uitje in Zwolle moeten doen? Of wil jij van jullie vriendenuitje in Zwolle een dag maken waar jullie nog lang over zullen napraten? En dag met unieke activiteiten, aan te vullen met lekker eten en borrelen? Boek dan bij GroepsUitjesZwolle jullie onvergetelijke familie- of vriendenuitje.

Je kiest voor jullie familie- of vriendenuitje in Zwolle namelijk gemakkelijk uit één van onze unieke kant en klare Uitjes. Gemakkelijk en altijd voordelig. Houden jij en je familie van een heerlijk speciaalbiertje? Kies dan voor jullie familie-uitje onze Speciaalbierproeverij. Willen jij en je vrienden tijdens jullie vriendenuitje wat cultuur opsnuiven, maar op een informele manier? Dan is de Ome Bertus-Tour in Zwolle de perfecte invulling van jullie vriendenuitje. Een hele dag of alleen een dagdeel, GroepsUitjesZwolle is voor elk Uitje de aangewezen en voordelige leverancier.

Een familie- of vriendenuitje zoals je deze nergens anders vindt

Indruk maken op je familie of vrienden en een uniek Uitje organiseren? Denk er dan aan dat je bij GroepsUitjesZwolle ook gepersonaliseerde familie- of vriendenuitjes kunt boeken. Helemaal afgestemd op jullie wensen. Je eigen ronde over bijvoorbeeld jullie familie of vriendengroep meenemen voor een Pubquiz? Bij GroepsUitjesZwolle kan het allemaal. We praten graag over alle mogelijkheden om jullie familie- of vriendenuitje in Zwolle onvergetelijk te maken.

Een compleet familie- of vriendenuitje met buffet en drankarrangement

Maak je familie- of vriendenuitje compleet met een heerlijk voordelig buffet of lekkere borrelhapjes. Een lunch, Pasta Party of Tex Mex-buffet, het is allemaal mogelijk om je familie- of vriendenuitje mee aan te vullen. Vegetarische eters in je familie? Ook een drankarrangement bij jullie vriendenweekend? Bij GroepsUitjesZwolle geen enkel probleem. Met een altijd voordelige prijs kun je je familie- of vriendenuitje in Zwolle helemaal compleet maken. Vraag ons vrijblijvend naar alle mogelijkheden.

  • Het juiste familie- of vriendenuitje voor de juiste prijs

  • Altijd voordelig
  • Een dagdeel of een hele dag
  • Familie- of vriendenuitjes al vanaf €9,95 p.p.
  • Actief, rustig of creatief, alles kan
  • Gemakkelijk uitbreiden met buffetten, borrelhapjes en drankarrangementen

Onze buffetten Onze borrelhapjes Onze drankjesarrangementen

Bij GroepsUitjesZwolle snappen we heel goed dat jullie eens een ander familie- of vriendenuitje willen dan alleen samen eten en borrelen, hoe leuk dat ook kan zijn. Wij bieden daarom graag allerlei unieke invullingen aan speciaal voor jullie familie- of vriendenuitje in Zwolle. Neem vrijblijvend contact met ons op en organiseer die familiedag of dat vriendenweekend waar jullie nog lang over na zullen praten.