Drankjes

Naast de groepsactiviteiten bieden wij natuurlijk ook eten en drinken aan. Dat kan natuurlijk ook niet anders, want activiteiten vinden plaats in een café! Wij verzorgen voor jou een compleet uitje. Of dat nu alleen bestaat uit een activiteit, of een compleet verzorgde avond met een buffet, borrelhapjes en een drankarrangement. Onderstaande prijzen zijn per persoon.

De activiteiten vindt plaats in een café, dus drankjes zijn uiteraard onze specialiteit. Voor de betaling van de drankjes die door jouw groep gedronken worden, zijn er drie keuzemogelijkheden:

Onbeperkt drankarrangement    Meest gekozen!
Als groepen minimaal twee uur bij ons verblijven, bieden wij de mogelijkheid om vooraf een prijs af te spreken voor een onbeperkt drankarrangement. Deze optie is vooral handig wanneer je wilt dat de deelnemers zelf hun aantal drankjes kunnen bepalen en jij aan het eind van de avond niet met een onverwachte rekening zit. Het standaard drankarrangement geldt voor onze pils van de tap, fris, wijn, koffie en thee. Wil je ook speciaal bieren en/of sterke dranken in je arrangement op laten nemen? Geen probleem! Geef dit dan aan bij het contact met ons.

2 uur standaard drankarrangement
15,-
3 uur standaard drankarrangement
19,-
4 uur standaard drankarrangement
23,50

Consumptiemunten
Voor de lage prijs van €2,50 per consumptiemunt kun je van tevoren een door jou gekozen aantal consumptiemunten reserveren voor de groep. Deze optie is vooral handig wanneer je bijvoorbeeld vijf drankjes per persoon wilt afspreken. Deze prijs geldt voor onze pils van de tap, fris, wijn, koffie en thee.

Op nacalculatie
Je kunt alle drankjes ook gewoon op rekening laten aanslaan als dit jouw voorkeur heeft. Er wordt dan verwacht dat je deze rekening in zijn geheel na afloop van het uitje betaald of op factuur laat zetten. Uiteraard is het mogelijk om van tevoren het assortiment te bepalen, zodat je vrienden niet massaal aan de shotjes kunnen gaan en je bankroet drinken.

Het café beschikt over een ruim assortiment fris, tapbieren, wijn, sterke dranken en ongeveer tachtig verschillende speciaalbieren op fles. Daarnaast kunnen wij ook een leuk welkomstdrankje, zoals een cocktail, voor uw groep klaarmaken. Neem daarvoor contact met ons op.

Contact opnemen