Crazy 66

Vrijblijvend aanvragen

Ga de strijd aan en volbreng met je groep de meeste ‘crazy’ opdrachten binnen de tijd!

  • Vanaf 9,95 per persoon incl. btw
  • Vanaf 3 personen
  • twee uur
Wat mag je verwachten van de Crazy 66?

Ga tijdens de Crazy 66 de uitdaging aan in groepjes of als een grote groep. Wie de meeste opdrachten weet te volbrengen in de afgesproken tijd, wint! Zo simpel kan het zijn. Tijdens de Crazy 66 vervul je in 2 uur tijd zoveel mogelijk opdrachten van de lijst met 66 doldwaze opdrachten die je van ons krijgt. En die lijst is naar eigen wensen aan te passen! Bij GroepsUitjesZwolle richten we het zo in dat het helemaal past bij jullie vrijgezellenfeest, bedrijfs- of teamuitje. Het kan niet gek genoeg!

Of jullie je in duo’s, trio’s of groepjes van meer personen willen splitsen is geheel jullie keuze. Ook als jullie in een grote groep willen blijven is de strijd nog steeds vurig, want wie weet versla je de huidige topscore en krijg je een eervolle vermelding te krijgen op onze website!

Praktische informatie

Het start- en eindpunt is café Het Vliegende Paard, een gezellig café midden in de binnenstad van Zwolle. Hier wordt het spel aan de groep uitgelegd en krijgen jullie dè lijst en een tas met een aantal benodigdheden mee.

Onze hilarische opdrachten zijn uitdagend en voor iedereen met een beetje lef goed te doen. Denk hierbij aan:

Is dit te braaf voor jou? Wil je gekker, grootser of opdrachten voor echte alles-durvers? Of zijn jullie juist niet zulke daredevils? De Crazy 66 is altijd een perfect Uitje. Geef je wensen simpelweg aan in je aanvraag en we stemmen de opdrachten hierop af. Bij GroepsUitjesZwolle is dat uiteraard geen enkel probleem!

Voor groepen tot 20 personen geldt een minimum groepsprijs van €195