Personeelsuitje in Zwolle

Het prachtige Zwolle in Overijssel is de nummer één plek voor jullie personeelsuitje. Van een Bourgondische Stadswandeling, tot een Pubquiz of workshop Cocktails Maken. Wij hebben voor elk bedrijfsuitje in Zwolle de juiste invulling. En daar betaal je geen cent teveel voor. Bij GroepsUitjesZwolle creëren we voor jou en je collega’s een altijd voordelig bedrijfsuitje. Een voordelige activiteit of een uitgebreid bedrijfsuitje met buffet, borrelhapjes en/of drankjes? Het complete bedrijfsuitje vind je bij GroepsUitjesZwolle.

Bekijk onze bedrijfsuitjes

Voor elk bedrijf het juiste Uitje

Ben jij dit jaar aangewezen om het bedrijfsuitje te organiseren, maar heb je eigenlijk geen tijd om naast je drukke werkschema ook nog eens een hele dag met activiteiten te plannen? Geef die taak dan uit handen en laat GroepsUitjesZwolle dit voor je doen. Voor jouw bedrijfsuitje in Zwolle kies je namelijk gemakkelijk uit één van onze voordelige kant en klare Uitjes. Gemakkelijk even uit de zakelijke werksfeer stappen en informeel met je collega’s op stap tijdens een uniek bedrijfsuitje in Zwolle. Houden jij en je collega’s van een heerlijk speciaalbiertje? Kies dan voor jullie bedrijfsuitje onze Speciaalbierproeverij. Willen jullie tijdens je bedrijfsuitje wat cultuur opsnuiven, maar op een informele manier? Dan is de Ome Bertus-Tour in Zwolle de perfecte invulling van jullie bedrijfsuitje. Een hele dag of alleen een dagdeel, GroepsUitjesZwolle is voor elk bedrijfsuitje de aangewezen en voordelige leverancier.

Een bedrijfsuitje zoals je deze nergens anders vindt

Indruk maken op je collega’s en een uniek bedrijfsuitje organiseren? Denk er dan aan dat je bij GroepsUitjesZwolle ook gepersonaliseerde bedrijfsuitjes kunt boeken. Uniek en voordelig. Je eigen ronde over bijvoorbeeld jullie bedrijf meenemen voor een Pubquiz? Bij GroepsUitjesZwolle kan het allemaal. We praten graag over alle mogelijkheden om jullie bedrijfsuitje in Zwolle onvergetelijk te maken.

Een compleet bedrijfsuitje met buffet en drankarrangement

Maak je bedrijfsuitje compleet met een heerlijk voordelig buffet of lekkere borrelhapjes. Een lunch, Pasta Party, Tex Mex-buffet, allemaal mogelijk om je bedrijfsuitje mee aan te vullen. Ook een drankarrangement bij je bedrijfsuitje? Bij GroepsUitjesZwolle geen enkel probleem. Al vanaf de voordelige prijs van €2,50 per consumptie kun je je bedrijfsuitje in Zwolle helemaal compleet maken. Vraag ons vrijblijvend naar alle mogelijkheden.

  • Het juiste bedrijfsuitje voor de juiste prijs

  • Altijd voordelig
  • Een dagdeel of een hele dag
  • Bedrijfsuitjes al vanaf €9,95 p.p.
  • Actief, rustig of creatief, alles kan
  • Groepskortingen mogelijk
  • Gemakkelijk uitbreiden met buffetten, borrelhapjes en drankarrangementen

Onze buffetten Onze borrelhapjes Onze drankjesarrangementen

Bij GroepsUitjesZwolle snappen we heel goed dat jij en je collega’s eens een ander bedrijfsuitje willen dan alleen samen dineren en borrelen, hoe leuk dat ook kan zijn. Wij bieden daarom graag allerlei unieke invullingen aan voor jullie bedrijfsuitje in Zwolle. Neem vrijblijvend contact met ons op en organiseer dat bedrijfsuitje waar jij en je collega’s nog lang over na zullen praten.